☝️😃 Husk at like siden…

Dette er den ultimative feltspade der findes på markedet. Feltspaden over alle feltspader…Punktum!

Glock feltspade (eller e-tool som den også kaldes) er intet mindre end et genialt stykke værktøj. Den udmærker sig i særdeleshed med sin lave vægt kombineret med en utrolig styrke. Bladet er konstrueret i coated stål, således at den ikke ruster og teleskoskaftet er udført i polymer som har en virkelig høj brudstyrke.

Glock feltspade til outdoor brug

Er du spejder, outdoor entusiast, bushcrafter eller på anden måde friluftsinteresseret – så er denne feltspade helt perfekt. Min gamle feltspade fra forsvaret står nu blot og samler støv i skabet og sandsyneligheden for at den atter kommer i brug, er meget lille…. Glock feltspaden (e-tool) har overtaget favoritpladsen i rygsækken. Med sin beskedne størrelse på blot 26 cm og 750 gram sammenfoldet i etuiet, er den virkelig nem at have med. Den gamle feltspade vejede næsten halvandet kilo. Jeg bruger min Glock feltspade en hel del når jeg er ude i naturen. Personligt holder jeg meget af at lave mad på Dakota Fire Hole og det egner den sig rigtig godt til! Skal man lave et jordkøleskab eller grave et toilet er den også helt perfekt.

Glock feltspaden erstatter din foldesav i skoven – bum!

Har du glemt din foldesav? – intet problem for den erstatter Glock feltspaden også. I teleskopskaftet er der indbygget en sav. Den fungerer rigtig godt da du har hele det lange skaft at holde i med begge hænder. Kappen i enden af skaftet skrues af og saven tages ud, den vendes og skrues på med kappen, voila nu har du en super god sav til at lave brænde med eller skære rafter til pioner opgaver. Desværre følger der ikke en prop med som kan lukke hullet i skaftet hvis du vælger at spare vægt ved at afmontere den integrerede sav. Gør du det alligevel har du et hul ned i skaftet.

Glock feltspade som sneskovl i bilen

Om vinteren er det rigtig smart at have en sneskovl i bilen. Ofte sætter sneen pludseligt ind og du har måske derfor ikke lige fået klargjort bagagerummet med en sneskovl, de varme tæpper og hvad du ellers bør have med dig til en skarp situation. Glock feltspaden fylder og vejer intet i et bagagerum, så der er ingen undskyldning for ikke at have den med. Andre traditionelle sneskovle fylder væsentlig mere og ligger derfor ikke fast i bilen da de tager for meget plads.

Glock feltspade og øvrige funktioner

Spade, skovl og hakke med enten langt eller kort greb – det er de fire indstillinger du har at vælge i mellem. Skal du grave lige ned, er spade funktionen med langt skaft selvfølgelig den bedste. Hvis der skal laves hul i mellem to huller, fx et Dakota Fire Hole er enten skovl eller hakke funktionen med kort skaft at foretrække. Den integrerede sav kan bruges som ligekærvet skruetrækker og det kan være glimrende lejlighedsvis.

Glock feltspaden får karakteren 5/5!

5-stjernerDet gør den fordi den er let, stærk, har mange anvendelsesmulighed og er et absolut “must-have” for grejnørden. Jeg tager ALDRIG på tur uden den her!!!!