friske fiskefrikadeller

fiskefrikadeller opskrift – skudt med harpun

Der findes bare ikke noget bedre end fiskefrikadeller, lavet af friskfangede fisk – Harpun fanget!

Fiskefrikadeller opskrift til 2 personer

Du skal bruge ca. 400 gram fiskefars – den laver du selv af dine friskfangede skrubber eller anden fisk. Start med filetering af fisken og fjern alle ben. Fiskefrikadeller med ben smager lidt ligesom en håndgranat hvor du endnu ikke har trukket splitten…. du ved ikke hvornår den går af i munden på dig 🙂


1 æg.
1 hvidt løg (ikke hvidløg) – ca 50 gram, revet på rivejernet eller hvor meget/lidt du gerne vil have i.
1 deciliter hakket dild, og der skal du ikke hakke det til ukendelighed. Struktur pynter.
Peber og groft salt, som det behager dig, men de må gerne være forholdsvis salte.
25 gram smør.
en lille smule mel.

Tilbehør til fiskefrikadeller opskrift

Fruen valgte perlebyg vendt i noget neutral yoghurt, pyntet med citronmelisse, asparges lettere blancheret og kogte gulerødder.