Immeln kanotur – bushcraft.dk

Kun to timers kørsel fra København finder du den fantastiske sø – Immeln på i alt 24 kvadratkilometer og med en max dybde på 28 meter. Søen er det klareste ferskvand som du uden problemer kan drikke. På vores tur var der flere deltagere der drak vandet ufiltreret og ingen oplevede problemer med det. Det er en årlig tradition med kanoturen på bushcraft.dk, det her var så min første gang og det var bestemt en succes.

Kunne du selv tænke dig at tage på kanotur på Immeln? – klik på billedet.

Immeln

Video optaget og lånt af Breean – én af deltagerne fra turen

Du finder Immeln kanocenter her

  • Kathja Felicia Elverskjold

    Hej. Fin beskrivelse af turen på Immeln. Vi er ved at planlægge en tur, for vores lille familie, der indeholder et barn på 2 1/2 år, så der er jo nogle andre ting at tage hensyn til. Bl.a. hvad man kan tillade sig at slæbe med i kanoen. Jeg har ledt, men ikke rigtigt fundet noget om muligheder for indkøb i området… Jeg kan se der ligger en campingplads, hvor man jo ofte kan få det fornødne, men elelrs ser det tomt ud? Vi vil gerne være afsted i 10-14 dage, og bare tage den med ro, men det er jo godt at vide om vi skal planlægge og pakke mad til alle dage…?
    Mvh K. Elverskjold