☝️😃 Husk at like siden…

Geocaching, fotosafari og mad i det fri 🙂

På lørdag skal fruen og jeg for anden gang ud og Geocache. Dagen starter kl 8.00 med en kop morgenkaffe og lidt morgenmad og så er det ellers bare afsted. Den kommer til at forløbe såldes, at vi skal ud og finde en håndfuld geo-skatte, besøge den kommende klatrepark ved naturskolen i Holbæk og så skal naturligvis have os lidt lun frokost på trangiaen 🙂 Det nyindkøbte kamera skal afprøves, valget faldt på et Canon EOS 600 D 18-55 IS. Det bliver spændende at se om det kan indfri mine forventninger. Holder vejrudsigten stik, så skulle det blive dejligt koldt (ca. -1°) men tørt. Helt perfekt til udendørs aktiviteter.

12.01.2013

Vi var i skoven i dag fra kl 10. Turen startede ude ved Naturskolen i Holbæk, hvor vi mødte Daniel og Jon fra Ropereach.dk. De to arbejder hårdt på opførslen af en klatrepark derude, og i dag var der høring…jeg er noget spændt på at se om projektet bliver godkendt, det håber jeg hvert fald! Hvis du vil støtte projektet så skriv til: kulturogfritid@holb.dk og mærkes “Høringssvar til klatrepark” i emnefeltet.

Læs mere på Holbæk kommunes hjemmeside.
Projektbeskrivelsen finder du her.

Senere på dagen tog vi ud til Munkholmskoven for at finde geocachen “Skovkongens Trone”. Sulten overmandende os i mellemtiden og så måtte vi jo igang med at lave noget spaghetti med kødsovs i skovbunden. Mætte og godt trætte, drog vi så hjemover kl 16.