☝️😃 Husk at like siden…

Test af Light My Fire FIRE STEEL 2.0

Ildstålet fra Light My Fire er rigtig godt til at tænde Trangia gasbrænderen med. Slut med at brænde fingrene når man skal tænde den, for gnisterne flyver rask væk en meters penge hvis man stryger til. De lover op til ca. 12.000 tændinger, lad os så bare sige at det er halvdelen, så er det stadig rigtig godt. Fordelen ved et ildstål af magnesium er at du ALTID kan lave lave ild, også selvom det er vådt. Det er småt og fylder ikke mere end at det kan ligge inde i selve trangiasættet. Til opstart af bål er det også helt eminent og jeg har derfor ikke længere hverken tændstikker eller lighter med når jeg er i naturen.

Light My Fire Steel 2.0 får karakteren 8/10. Ildstålet mangler en smule størrelse på grebs-delen. Man har ikke ordentlig fat synes jeg, så til tider bliver det lidt kluntet. Har man våde og kolde fingre, kan det føles svært at holde et godt greb om det.