☝️😃 Husk at like siden…

Test af Light My Fire MEALKIT

Den første version af dette sæt indeholder som på billeder: én box med et låg – de to dele udgør dyb og alm. tallerken. Dernæst en spork, et dørslag, en kop med låg og en vandtæt beholder. Og nu til dommen…. hmm. Koppen fungerer ikke ordentlig da der kun er et hul og at den i øvrigt er helt tæt når låget et knappet på. Dette skyldes at der opstår vacum når man hælder. Light My Fire burde have testet dette inden de satte den i produktion. Problemet kunne været blevet løst, hvis man havde tilføjet et lille ekstra hul i låget i modsat ende af drikkehullet. Sporken er for klejn, og jeg er nervøs for at den skal knække hvert øjeblik det skal være….eneste fordel ved den, er at skeen passer perfekt i rundingen, såldes at man ikke behøver at levne. De øvrige ting i sættet har jeg ikke nogen holdning til, da jeg ikke har haft dem i brug. Købt på tilbud til 75 kroner.

Mealkit får karakteren 7/10. Et godt produkt med mange anvendelsesmuligheder kogt ned i en sparsom udformning som en anden babushka trædukke. Den sidste produktudvikling mangler dog i form af et ekstra hul og en kraftigere spork, derfor karakteren.