☝️😃 Husk at like siden…

Test af Light My Fire SPICEBOX

For godt to år siden gjorde jeg dette fantastiske indkøb – en light my fire spicebox. Den har snart været med os rundt på mange rejser og i skoven, for den er simpelthen uundværlig. På ferien fylder den minimalt i oppakningen og det er bare rart med salt og peber til morgenbordet med de blødkogte æg.

Låget sidder godt til og man afmonterer det ved at vippe det af, enten med neglene eller med en kniv. Øverst sidder gummipakningen som sikrer at krydderierne forbliver tørre og i hvert sit rum. Ønskes man at rengøre den, er det en god idé at afmontere pakningen og vaske det hele under vandhanen. Spiceboxen er ikke noget der smadrer økonomien med sin beskedne pris af ca. 50 kroner. Den er alle pengene værd og vi kan varmt anbefale den. På et af billederne kan du se den i brug på vores fisketur til Klint, der lavede vi cheeseburgere. Til info så er der i det tredje rum altid grill mix krydderi 🙂

Spiceboxen får karakteren 9/10. Høj karakter for et godt produkt. Salt og peber kan man ikke undværre når man laver mad i det fri, eller i det hele taget. Den lille forskel der gør at den ikke lander på en ren 10′er, er at den kan have tendens til at blande krydderierne på tværs af rummene, ikke meget men alligevel. Helt store saltkorn kan heller ikke komme ud af hullet, så der skal man have dækslet af. Men alligevel meget tæt på perfekt!