☝️😃 Husk at like siden…


Trangia gasbrænder er klart min yndlings trangia udvidelse! Den første måned benyttede jeg mig af den tilhørende spritbrænder der fulgte med min trangia, men min tålmodighed (og den har jeg i forvejen ikke for meget af) blev hurtigt sat på en prøve. En sen aftentime i regnvejr og blæst, blev jeg så irriteret over at det tog godt et kvarter at koge vand på mit stormkøkken, så dagen efter fløj jeg ud og købte mig denne opgradering til mit trangia sæt. Best buy ever! og nu tager det meget meget kort tid at koge vand til en kop kaffe.

Opgrader dit trangia stormkøkken

Så står du og skal købe dig et Trangia sæt, så vælg en udgave hvor der er en trangia gasbrænder er i fra start af. Har du allerede et trangia sæt så er gasbrænderen en must-have opgradering. En af de absolut største fordele ved brænderen, er at du kan styre temperaturen på panden eller gryden meget bedre, end hvis du brugte trangia spritbrænder. Gasbrænderen laver samtidig en meget mere jævn varmefordeling.

Køb gas til trangia gasbrænder – hvilken slags?

Gasbrænderen bruger en blanding af butan og propan. Dåserne findes fra 100 gram og opefter og det kan være en dyr oplevelse – hvis du altså kun køber de små 100 gram gasdåser. Jeg køber min gas i Bauhaus eller haraldnyborg. Der får jeg fem dåser for hundrede kroner. Prøv for sjov at google gas til gasbrændere, og bliv målløs over de ganske ublu priser du finder rundt omkring….

Gasbrænderen får karakteren 9.5/10. Den er super go’ og jeg vil ikke være den foruden. De sidste nul kommer fem, er simpelthen fordi at slangen godt måtte være en aaaanelse længere. Mine høje ukrudtsdåser kommer til at ligge ned hver gang, og det kan en sjælden gang i mellem give en ustabil flamme.
reklame