☝️😃 Husk at like siden…

Led lenser H14 – En vild allround “pande”lampe – Brænder hul i mørket! Ud over remmene der bruges når den skal på hovedet, så følger der et mount med den, således at den kan sættes på cykelstyret. For sjov skyld skulle jeg da lige se om det også virkede på barnevognen :oP Billederne er taget med næsten flade batterier. Ja ja man finder på mærkelige ting når junior ikke vil sove….igen! så her kommer et mini review

Led lenser H14 kan trinløst indstilles ifht. lysstyrken og så har den forskellige blinke funktioner så som strobe, S.O.S og alm blink. Den kan kodes så den kører med fuld styrke på lyset indtil batterierne ikke kan følge med mere (kort brugstid) eller man kan kode den så den gradvist skruer ned for lysstyrken i takt med at batterierne aflades (lang brugstid). I minLed lenser H14 har jeg installeret genopladelige batterier, hvilket svarer til en weekendtur i skoven med to overnatninger.

I dagligdagen bruger jeg min Led lenser H14 på cyklen og der fungerer den rigtig godt.

Data:

Navn: Led Lenser H14
Vægt: 348 g uden batterier
Lumens: 210
Batterier: 4xAA 1,5V
Brændtid: ca. 13 timer
Lyskeglens rækkevidde: 210 m

Led lenser H14 får karakteren 10/10. Rigtig fed pandelampe med et utal af muligheder.