☝️😃 Husk at like siden…

Hvad er bedre end at tage på eventyr i naturen? For mig er det helt klart at Bognæs skoven er et rigtig eventyrland

Afsted til Bognæs skoven

Det er torsdag aften, jeg har fri og jeg skal afsted – ud og nyde stilheden, lave noget bålmad og se en solnedgang.

Det var tanken og sådan blev det!

Med motorcyklen pakket godt op med grej og så bare afsted til Bognæs skoven – det skal nok blive godt. Vejret er fantastisk og temperaturen sniger sig op omkring de 25 grader. Det vil jeg ikke brokke sig over. Det er sjovt med Bognæs skoven, for hver gang jeg er derude vokser den bare på mig – den er jo intet mindre end fantastisk! Målet med turen er ganske enkelt to ting,

    • Først og fremmest at få noget udendørs motion.
    • Sekundært at få lavet noget mad og få lavet og afprøvet et dakota firepit.

Se kort med fortegnelser under billede galleriet. For at se komplet kort, skal du zoome ud 2-3 gange.


Vis Bognæs skov på et større kort