På tur til Bognæs Skov

Hvad er bedre end at tage på eventyr i naturen? For mig er det helt klart at Bognæs skoven er et rigtig eventyrland

Afsted til Bognæs skoven

Det er torsdag aften, jeg har fri og jeg skal afsted – ud og nyde stilheden, lave noget bålmad og se en solnedgang.

Det var tanken og sådan blev det!

Med motorcyklen pakket godt op med grej og så bare afsted til Bognæs skoven – det skal nok blive godt. Vejret er fantastisk og temperaturen sniger sig op omkring de 25 grader. Det vil jeg ikke brokke sig over. Det er sjovt med Bognæs skoven, for hver gang jeg er derude vokser den bare på mig – den er jo intet mindre end fantastisk! Målet med turen er ganske enkelt to ting,

  • Først og fremmest at få noget udendørs motion.
  • Sekundært at få lavet noget mad og få lavet og afprøvet et dakota firepit.

Se kort med fortegnelser under billede galleriet. For at se komplet kort, skal du zoome ud 2-3 gange.


Vis Bognæs skov på et større kort

2 thoughts on “På tur til Bognæs Skov

 1. Tianen Lan

  Hej jeg vil gå tur på bognæs skov næst uge, må jeg spørg om hvor fik kort af bognæs skov? kan man slå telt op i hele skoven? kan man lave bålmad i hele skoven? mvh Tianen

 2. bjarkespetersen Forfatter

  Hej Tianen

  Ja nu skal du bare se – gå ind på denne adresse http://arealinformation.miljoeportal.dk/distribution/ – zoom ind på bognæs skov og gå derefter op i højre hjørne af billedet. Her finder du “AREALINFORMATION” som du trykker på. Herefter kan du vælge de informationer du har brug for. Eller gå ind på http://download.kortforsyningen.dk/content/geodataprodukter og prøv dig frem der. Der er sket lidt siden jeg hev det kort ud og jeg kan ikke finde den eksakte udgave mere. Ifht. dit spørgsmål så gælder reglerne for friteltning, så ja du må slå telt op alle steder. Tjek lige friteltningsreglerne så du ikke kommer galt afsted 😉 Håber det var en hjælp og god tur.

Der er lukket for kommentarer.