☝️😃 Husk at like siden…

Jeg har lige været i sommerhus med familien i Rørvig og der er ingen tvivl om, at naturen i området er helt fantastisk! Alene sandflugtsplantagen er enestående, men den naturoplevelse skal jeg nok komme omkring i et andet indlæg.

Søndagstur til Skansehage

Vejret var helt fantastisk – høj sol, en anelse blæst og ca syv graders varme. Fiskestængerne og optimismen blev pakket i bilen og afsted drog mænderne, imens konerne tog på gåtur til til Rørvig. Ved Skansehage er der super gode parkeringsforhold og givet vis også nogle toiletter. Jeg har aldrig været ved Skansehage før, så hvordan det normaltvis ser ud med lyng vegetation er jeg ikke helt klar over. Noget tydede dog gevaldigt på at lyngen og krattet var blevet slået og klippet tidligere på efteråret, eftersom at der var en hel del korte grene med torne på overalt! Læs mere om Skansehage her.

Resultatet af fisketuren på skansehage

Ja vi havde jo regnet med at få et par flade med hjem. Virkeligheden viste sig så at være en anden. Som undervandsjæger er jeg vandt til at have fisk med hjem hver gang, det forholder sig lidt anderledes når jeg fisker med stang. Jeg ved ikke hvad der går galt, men det er meget sjældent at jeg har heldet med mig og det var heller ikke med mig den dag. De to andre fangede heller ikke noget så det blev bare til en omgang skøn natur og en masse frisk luft.


Vis Skansehage på et større kort