☝️😃 Husk at like siden…

Denne smarte lille titanium kop fra Esbit er intet mindre end genial. Jeg har nu haft den i snart et halvt år og har haft den med på alle mine ture. Der er bare ikke den ting den ikke kan bruges til!

Plusser +

Esbit titanium kop fylder og vejer minimalt og kan nemt stå nede i Ikea ordning, som er navnet på deres bestikholder. Hvis man ikke er den store fan af gasbrændere eller er sikker på at der er træ-brændsel hvor man kommer rundt, er Ikea bestikholderen en fantastisk mulighed.

Du kan uden problemer smide en 100 grams gasdåse ned i den, og sammen med en folde-brænder som fx optimus crux, får du et komplet gaskøkken der fylder og vejer minimalt. Ligesom med bestikholderen stabler man tingene oven i hinanden. Enkelt og smart.

Til Esbit titaniums kop er der låg til. Det er virkelig smart, for på den måde mindsker man varmetabet når man tilbereder sin mad eller drikkelse i den. Samtidig er låget udstyret med nogle små huller, der sikrer at låget ikke står og klapper når det koger indeni.

Titaniums koppen bliver leveret i en stofpose – den er i særdeleshed velegnet når du bruger træbrændsel. Træ soder og sviner koppen og det er ikke sjovt at skulle pakke ned i sin taske.

Med sine 750 ml er den rigelig stor til at tilberede et måltid i.

Minusser –

Esbit titanium kop er selv sagt bare en kop på 750 ml. Den er altså ikke et regulært stormkøkken hvorfor man ikke kan kaste sig ud i de større kulinariske og ekstravagante Noma opskrifter. Det er og bliver én enkelt letvægts kop og ikke en disse mere end det.

Foldehankene bliver afsindigt varme og så er de godt nok ikke sjove at holde på. Jeg har set på andre kopper med lignende håndtag, at de er pakket ind i noget varme resistent gummi. Det havde være et kæmpe plus på titaniums koppen.

Tekniske data for Esbit titanium kop:

Indeholder 750 ml
Vægt 106 gram
Indeholder nemt en “folde brænder” fx optimus crux + en 100 grams gasdåse.
Titaniums koppen har låg og foldehank.
Kommer i praktisk netmasket stofpose.
Pris ca. 380 DKK

Esbit titanium kop får næsten top karakterer

4-stjerner