☝️😃 Husk at like siden…

Hjemmelavet wood gas stove – Brugt SOLGT

Denne lille hjemmelavede wood gas stove (træ gas komfur) virker ved at du smider små grene og kvist i. Når den først er tændt op, så brænder den ved at den gennem det indvendige kammer trækker træ gasserne op i toppen og forbrænder dem. Du får en meget meget ren forbrænding der næsten ikke efterlader noget sod på din kop, gryde eller kedel. På den måde her er du frigjort at gas og sprit og kan uden ret meget brændsel lave mad. Den er hjemmebygget og været i brug en enkelt gang men fremstår “brugt”. De bliver hurtigt nussede og beskidte sådan nogle her. Det er følger med at dåsen nederst på billedet og nettet henover. Kom og kig på det så kan jeg bedre forklare hvordan det virker og hvad du får for pengene.

PRIS: 50 DKK + porto

Hvis du ønsker at købe denne ting så udfyld formularen her