Immeln kanotur

Kun to timers kørsel fra København finder du den fantastiske sø – Immeln på i alt 24 kvadratkilometer og med en max dybde på 28 meter. Søen er det klareste ferskvand som du uden problemer kan drikke. På vores tur var der flere deltagere der drak vandet ufiltreret og ingen oplevede problemer med det.

Kunne du selv tænke dig at tage på kanotur på Immeln? – klik på billedet.

Immeln

 

Du finder Immeln kanocenter her

  • Kathja Felicia Elverskjold

    Hej. Fin beskrivelse af turen på Immeln. Vi er ved at planlægge en tur, for vores lille familie, der indeholder et barn på 2 1/2 år, så der er jo nogle andre ting at tage hensyn til. Bl.a. hvad man kan tillade sig at slæbe med i kanoen. Jeg har ledt, men ikke rigtigt fundet noget om muligheder for indkøb i området… Jeg kan se der ligger en campingplads, hvor man jo ofte kan få det fornødne, men elelrs ser det tomt ud? Vi vil gerne være afsted i 10-14 dage, og bare tage den med ro, men det er jo godt at vide om vi skal planlægge og pakke mad til alle dage…?
    Mvh K. Elverskjold

  • bjarkespetersen

    Hejsa 🙂 Jeg ville helt klart medbringe mad til alle dagene. Start med at spise ferskvare og ellers kan I jo lave forskellige tørrede retter i ovnen. Der er mange muligheder.