☝️😃 Husk at like siden…

Rørvig og omegn rummer en fantastisk natur.
Sidste år var vi også et smut i Rørvig, det samme sommerhus og de selv samme udflugter. Desværre er det nok sidste gang at vi skal derop, da muligheden for sommerhuset ophører inden længe. Meeeeen det skal ikke holde mig fra at fortælle lidt om dette års tur.

Se billederne fra sidste år her.

Lørdag

Gik med en tur i skoven hvor det var den friske luft og svampene var i fokus. Vi skulle ikke lede ret længe førend vi fandt en masse parasolhatte. Til de madinteresserede kan jeg fortælle at hvis man tager parasolhattene, børster dem rene, steger dem let i smør, tilfører lidt fløde, salt og peber – så har man noget der er himmelsk at putte oven på en leverpostejmad!

Søndag

Traditionen tro skulle vi på fisketur – det kom vi da også, i bidende kulde og med nul fisk til følge. Alt er som det plejer at være…Grrrrrmppph! For at få rørt kroppen lidt besluttede vi os for at gå skansehage rundt inden hjemturen. For nyligt så vi jo “Spids Nøgenhat” vinde en pris i DMA14. Jeg havde hørt navnet før men ikke i en sammenhæng af musik, så jeg måtte et smut på nettet forinden turen. Denne hersens spids nøgenhat er åbenbart en fandens karl der indeholder et hallucinerende stof. Jeg husker fra min ungdom at nogen åd sig skæve i Psilocybinsvampe, og det har så været spids nøgenhat der vokser side om side med kokasser på enge rundt i Europa. Bon appetit! vi skulle ikke smage noget men interessant var det da.

Her er egne billeder af svampehøsten i Sandflugtsplantagen og fisketuren

Billederne herunder er lånt og linket fra visitordsherred.dk

Klitterne der fortsætter ind i skoven, karakteriserer sandflugtsplantagen.

Fra stranden af og ind i plantagen.

Til venstre ses Nyrup Bugt – Højre ses klitterne og sandflugtsplantagen.