Kajak forum – KajakGruppen.dk

facebook_header

Et nyt dansk kajak forum har set dagens lys – Du kan tilmelde dig her

Hvad er kajak forummet KajakGruppen.dk?

Det er et initiativ som jeg har gjort mig.  Da jeg for alvor kastede mig ud i andre outdoor aktiviteter og blev meget engageret på forummet bushcraft.dk (det er min gode ven Jesper Hede der står bag dér) så har jeg siden hen haft brug for et godt kajakforum der rummer alle aspekter af kajakken. Det jeg fandt var en masse små og lokale kajaknetværk og så ét stort som er havkajakroernes. Med al respekt for dem, så oplevede jeg dog at deres forum ikke er så godt…det skal lige siges at det er min egen personlige holdning og gælder kun for den tekniske del af forummet og altså ikke alt hvad de står for og kan.

Min tanke med kajakgruppens kajak forum er:

  1. At mikse og kombinere den viden jeg og andre har fra de forskellige “Outdoor universer”, så tingene mødes og forenes i en større enhed. The More You Know, The Less You Carry er inspireret af at jo mere man ved om naturen og hvad man kan i den, jo mindre grej har man brug for. Jeg drømmer om på et tidspunkt at tage på en længere tur hvor det ikke skal være mængden af grej der afgøre min succes, men derimod evnen til at kunne tilpasse sig og udnytte de muligheder der byder sig i naturen. Vi er lidt tilbage i noget bushcraft og vildmarks kundskab. På bushcraft.dk jokede vi lidt med, at et nyt begreb kunne være Beachcraft…. i stedet for blot at joke så kan jeg fortælle dig, at både i vandet, på og omkring stranden, finder du uanede mængder af føde. Ikke noget under at de fleste civilisationer er opstået nær kysterne i verden!
  2. Du vil som medlem af dette kajak forum, kunne deltage i kurser som nævnt i ovenstående. Det er i hvert fald min intention at få stykket nogle sådanne kurser sammen, enten alene eller ved ligesindende venners hjælp og viden.
  3. Tilbyde et stort og nationalt kajak forum, som alle typer af kajakroerne i Danmark kan have glæde af. Kajakken har mange forskellige formål – nogen dyrker kajakpolo, padler lange ture, tager på ekspeditioner, fisker eller jager fra den. Ikke ét eneste kajak forum har formået at samle alle kajakinteresser under samme tag. Det drømmer jeg lidt om, for folk har tendens til at netværke på tværs af interesserne. Jeg er selv meget videnbegærlig og lysten til at lære mere og dele med andre tiltaler mig i meget høj grad, ligesom at jeg håber du har det på samme måde. Hvis nu du brænder for at bruge kajakken på din måde, har du så ikke lyst til at vise andre hvor fedt det er!? Hvis du mangler kategorier på kajak forummet til din anvendelse (eks. kajakpolo eller what ever) så bare skriv til mig, så bliver de oprettet straks. Der er selvfølgelig plads til dig også.
  4. Som medlem skal du have adgang til helt særlige tilbud fra de annoncerende forhandlere på kajakgruppens kajak forum. Tilbuddene kan være på kajakgrej såvel som almindeligt outdoorgrej. Det kan også være særlige medlemstibud på kurser og workshops, afholdt af annoncørerne. De særlige tilbud finder du på forummet, men det kræver at du er medlem og at du logger ind med et kodeord.

Synes du som kajakroer at det her bare lyder så afsindigt interessant, at du bare er nød til at følge med….jaaaa så synes jeg bare at du skal klikke dig ind og oprette dig i en fart! 🙂