☝️😃 Husk at like siden…

En del af det at kunne klare sig i naturen, er netop at kunne KLARE SIG SELV – enten med en begrænset mængde grej eller ingenting!

6-tings turens grundlæggende udgangspunkt var forudbestemt til maksimalt at inkludere 6 følgende nøje udvalgte ting:
Kniv, gryde, ildstål, tarp, sovepose/uldtæppe og snor

Turens længde var fra 31.01.15 – 01.02.15 (fredag til søndag) og med mindst muligt grej + vand og mad. Det skal siges at der tidligere har været afholdt en 3-tings tur, så denne må anses for at være luksus. Sidste gang måtte deltagerne selv vælge 3 relevante ting. Mange valgte kniv, ildstål og et potte/gryde. Enkelte tog vandfilter med i stedet for ildstål eller byttede kniven ud med en økse. For mit eget vedkommende var jeg alene hjemme med lillemanden hele weekenden, så vi nøjedes med at tage på visit i nogle timer. Han nød det i fulde drag og jeg er sikker på at der bliver en glimrende outdoor mand ud af ham….han er allerede godt på vej. Til hvert billede er der en beskrivelse og jeg håber at du vil nyde godt af dem.

Sjællandske var til stede på kurset om lørdagen. De bringer en artikel i avisen mandag d. 02.02.15 – Her har der tidligere været et link til sn.dk, men de har desværre fjernet billederne fra deres side.