☝️😃 Husk at like siden…

Traditionen tro afholdes der hvert år et Bushcraft Gathering. I år var vi ca 45 deltagere og jeg kan roligt sige at det var en kæmpe succes!

Hen over året afholdes der en del forskellige workshops og kurser i forbindelse med bushcraft.dk – Gathering er blot ét af mange, men skal mest af alt ses som en hyggetur.

Interessen for Bushcrafting er stødt stigende

Jeg har tidligere været inde på medlemstallet af bushcraft forummet og Foreningen Bushcraft. Gathering er frit for alle og der er derfor ikke noget krav til, hvorvidt man skal være medlem af foreningen eller ej. Vi oplever bl.a. at flere og flere spejdere slår følge med Bushcraftere og det er positivt. Det er altid rart når andre synes at det man laver er spændende og derved får lyst til at lære mere om den verden som vi begiver os rundt i.

Hvad kunne man opleve på årets Bushcraft Gathering 2015?

I takt med at vi bliver flere og mangfoldigheden også bliver større, så sker der samtidig det at projekterne også bliver mere alsidige. I år kunne man opleve at deltagerne havde mulighed for at gruppere sig i højere grad, dette qva deres forskellige interesser. En håndfuld fordybede sig i snitteriet og begav sig ud i ske og kuksa projekter, mens andre dyrkede ild konkurrencer (byg et bål hurtigst og brænd en snor over) eller madlavning af naturens skattekammer, nemlig blåmuslingesuppe. En sidste ting, ej at forglemme, var konstruktionen af en svedehytte. I et bål på stranden, blev en god portion sten varmet op og lagt i midten af svedehytten. Når vand hældes på, stiger temperaturen fra 30 grader til et stykke over de 70. En lun men fed oplevelse!

Hvad koster det at deltage?

NUL kroner….det er helt gratis at deltage i selve arrangementet. Det eneste der koster dig penge er transporten dertil, mad, grej osv. Alt sammen ting som du alligevel skulle have med på en hvilket som helst anden tur. Selv Bushcraft Gathering er gratis og du er mere end velkommen næste gang vi afholder et. Jeg siger vi, fordi jeg selv er medlem af Foreningen Bushcraft.

Horsens folkeblad var forbi og dække arrangementet

Horsens folkeblad – første side
Horsens folkeblad – anden side