☝️😃 Husk at like siden…

For et stykke tid siden var jeg i sommerhus med min lille familie og nogle venner

Vejret var fantastisk og vi tilbragte derfor en del tid på stranden. Gennem længere tid har jeg drømt om ture, der isoleret set omhandler “livet på stranden”. Ikke livet på stranden i den forstand af hvordan dyr og planter har det, men nærmere hvordan det ville være at bo på den….måske bare for en kortere periode. Desværre er der ikke ret meget uspoleret kyststrækning tilbage og her hvor vi var, ja der måtte man i hvert fald acceptere den del færdsel fra andre gæster ved et sådan forsøg.

Den lille kilde

Sjældent og måske aldrig før, har jeg oplevet en kilde som denne. Op af sandet piblede det reneste vand…lige midt på stranden og ud i bølgen blå. Til hvert billede er tilknyttet en lille kommentar – klik dig gennem dem og lad dig inspirere.

Planter og liv på stranden

Der er ikke noget at sige til at man før i tiden bosatte sig tæt på vandet. Med en kombination af skov, strand og vand, så kan man klare sig helt og aldeles med de ting der er omkring sig. Fjernede man alle sommerhusene, så var denne strand helt perfekt til hulemandsliv.

Snobrød og bål på stranden

HUSK! at man må gerne lave bål på stranden. Dog skal man lige sikre sig at der ikke er nogle lokalbestemmelser der sig noget andet. Tørke kan også være et problem, så tænk dig om. Ydermere… sørg for aldrig at grave gløder ned at efterlade et bålsted på stranden. Sand og sten holder så uhyggelig godt på varmen. Et par bare fødder og skaden er uoprettelig. Er du i tvivl, “så lad vær” 😉

På skovtur’s Butik