☝️😃 Husk at like siden…

Stilheden på vandet står ikke mål med noget andet på denne jord

Jeg elsker kajakture….faktisk så meget at jeg har været ude og ro tre dage i træk. På tredjedagen havde jeg så to venner og det blev det bestemt ikke mindre hyggeligt af.


Kajakkerne blev pakket og vi begav os afsted på en 12,9 km lang tur.

Ude i vandet blev stængerne rigget til og der gik ikke lang tid før der var bid.

Da vi ankom til første stop, skoven, blev der hurtigt samlet noget brænde. Fiskene skulle ordnes og da vi hverken havde pande eller rist med, ja så måtte vi improvisere et rist med en gren og noget minør tråd fra forsvaret.

Efter en god frokost med hornfisk og nogle vådretter fra Orifo, blev kajakkerne atter pakket igen og ud på fjorden gik det. Vejret skiftede fra overskyet til lækker sol og fuldstændig roligt vand. Vi fik os en lille pause derude, fiskede lidt mere og drømte så om de Snickers som min ven havde glemt i bilen. Det havde gjort godt liiiiige her!

I stedet for Snickers havde vi en fræk tanke om at Orø måske kunne byde på en is. Kursen blev sat og vi nåede derhen. Allerede kort inden havnen blev vi noget urolige for det syn vi havde i sigte. Både der var skudt i sænk med kanoner….noget tydede på solamiske pirater. En Ø i forfald, skumle kajaktyper og en kiosk der kun en sjældenden gang i mellem havde åbent.

En lille video fra dagen