Om På Skovtur.dk

Hvem står bag?

Jeg hedder Bjarke og har været interesseret i friluft siden jeg var en lille dreng. Det kan du læse mere om i bunden.

Hvorfor denne side?

Paaskovtur.dk er et resultat af at det er sjovt at dele oplevelser med andre. Ligesom når jeg selv går ind og finder anmeldelser af div. grejting og beskrivelser af dit og dat på nettet, så er det andre der deler deres erfaringer med mig. Derfor har jeg oprettet denne side. Hvis man tager så må man også give og jeg håber at du nyder at være på besøg 🙂

Hvorfor navnet “På skovtur”?

Det skyldes at jeg nok er som folk er flest. Jeg er ikke hardcore bjergvandre eller på anden måde specielt ivrige efter vilde oplevelser der strækker sig over flere uger eller tanken om at skulle forcere bjergkæder med alverdens ting på ryggen. Nej jeg nyder den danske natur, at være i den og samtidig have noget ordentlig grej. Jeg dyrker naturen i hverdagsaftener og i weekenden, deraf navnet “på skovtur”. De reviews du kan læse om her på siden og de turer der bliver beskrevet, foregår næsten alt sammen her i lille Danmark. Jeg er brun leverpostej, akkurat som du – ikke den frække med bacon…bare helt almindelig grovhakket uden så meget pis 😉

Edit: De reviews du finder her på siden, er fra før jeg startede survivalstore.dk som er min primære beskæftigelse i dag. (fra 2015 og fremefter).

Frilufts CV

Som lille dreng gik jeg Bjarke til blå spejder. Først ved spejdergruppen Cord Adler i Svinninge, senere Hjalte Gruppe i Roskilde og sidst men ikke mindst ved Balder Gruppe i Asnæs. Jeg var afsted på Blå sommer og husker det som et kæmpe eventyr med masser af pionerarbejde, kæmpe dragebyg med flere meters vingefang, bålmad, fællessang osv.

Jeg blev ældre og interessen for spejder blev skiftet ud med Duke Nukem, Lan party, knallerter, piger og fester…

Så i starten af tyverne får jeg den sindssyge idé sammen med to andre kammerater, at melde os ind i hjv. Jeg forkorter det bare her, og så må du selv google dig til dette skamfulde begreb 😉 Vi var aktive medlemmer i et år og fik bekræftet alle vore bange anelser og fordomme. Men “intet er så skidt at det ikke er godt for noget” – og det var faktisk det der fik vakt min interesse for det at være ude i naturen igen.

Siden er det så blevet til flere ture og sammen med nye friluftsvenner der er kommet til. Det giver mig fantastisk meget og i særdeleshed da jeg i løbet af 2012 opdager begrebet bushcraft – der tager det for alvor fart. I januar 2012 starter jeg så paaskovtur.dk og har på godt et år nu har mere end femtentusinde sidevisninger.

Jeg glæder mig til endnu flere outdoor aktiviteter i 2017!!!!

Mine Outdoor kompetencer er som følge:

Aktiv kajakroer på EPP-2 niveau
Undervandsjagt
Bushcraft – jeg elsker de primitive teknikker som stiller større krav til hjernen og egne evner frem for købekraft og avanceret grej.

– Vi ses derude!

Disclaimer: Alt indhold på paaskovtur.dk er baseret på egne erfaringer. Hvis du efterligner eller forsøger at afprøve forskellige ting, er alle aktiviteter på dit eget ansvar. Bjarke Petersen kan ikke holdes til ansvar for ulykker eller andet der måtte gå galt, på baggrund af indholdet herpå siden.

1 thought on “Om På Skovtur.dk

 1. Bjarke Rosenbeck

  Hej Bjarke

  Vi fandt din blog via Facebook, så nu er du da kommet lidt bredere ud. God vind med bloggen. Jeg startede selv med to venner som besøgende på en blog for snart syv år siden.

  Jeg har tilføjet Jer til vores blog roll og har du lyst til at linke til grejguide.dk vil vi være super glade.

  Vi ses i naturen
  Bjarke

Der er lukket for kommentarer.