☝️😃 Husk at like siden…

Hvem står bag?

Jeg hedder Bjarke og har været interesseret i friluft siden jeg var en lille dreng. Det kan du læse mere om i bunden.

 

Hvorfor denne side?

 

Paaskovtur.dk er et resultat af at det er sjovt at dele oplevelser med andre. Ligesom når jeg selv går ind og finder anmeldelser af div. grejting og beskrivelser af dit og dat på nettet, så er det andre der deler deres erfaringer med mig. Derfor har jeg oprettet denne side. Hvis man tager så må man også give og jeg håber at du nyder at være på besøg 🙂

Hvorfor navnet “På skovtur”?

 

Det skyldes at jeg nok er som folk er flest. Jeg er ikke hardcore bjergvandre eller på anden måde specielt ivrige efter vilde oplevelser der strækker sig over flere uger eller tanken om at skulle forcere bjergkæder med alverdens ting på ryggen. Nej jeg nyder den danske natur, at være i den og samtidig have noget ordentlig grej. Jeg dyrker naturen i hverdagsaftener og i weekenden, deraf navnet “på skovtur”. De reviews du kan læse om her på siden og de turer der bliver beskrevet, foregår næsten alt sammen her i lille Danmark. Jeg er brun leverpostej, akkurat som du – ikke den frække med bacon…bare helt almindelig grovhakket uden så meget pis 😉

 

Frilufts CV

 

Som lille dreng gik jeg Bjarke til blå spejder. Først ved spejdergruppen Cord Adler i Svinninge, senere Hjalte Gruppe i Roskilde og sidst men ikke mindst ved Balder Gruppe i Asnæs. Jeg var afsted på Blå sommer og husker det som et kæmpe eventyr med masser af pionerarbejde, kæmpe dragebyg med flere meters vingefang, bålmad, fællessang osv.

 

Jeg blev ældre og interessen for spejder blev skiftet ud med Duke Nukem, Lan party, knallerter, piger og fester…

 

Så i starten af tyverne får jeg den sindssyge idé sammen med to andre kammerater, at melde os ind i hjv. Jeg forkorter det bare her, og så må du selv google dig til dette skamfulde begreb 😉 Vi var aktive medlemmer i et år og fik bekræftet alle vore bange anelser og fordomme. Men “intet er så skidt at det ikke er godt for noget” – og det var faktisk det der fik vakt min interesse for det at være ude i naturen igen.

 

Siden er det så blevet til flere ture og sammen med nye friluftsvenner der er kommet til. Det giver mig fantastisk meget og i særdeleshed da jeg i løbet af 2012 opdager begrebet bushcraft – der tager det for alvor fart. I januar 2012 starter jeg så paaskovtur.dk og har på godt et år nu har mere end femtentusinde sidevisninger.

 

Jeg glæder mig til endnu flere outdoor aktiviteter i 2017!!!!

 

Mine Outdoor kompetencer er som følge:

 

Aktiv kajakroer på EPP-2 niveau
Undervandsjagt
Bushcraft – jeg elsker de primitive teknikker som stiller større krav til hjernen og egne evner frem for købekraft og avanceret grej.

 

Hvad laver jeg når jeg ikke blogger om friluftsliv?

 

Når jeg ikke blogger her på siden, så arbejder jeg til dagligt som fotograf i holbæk. Det har jeg efterhånden gjort et godt stykke tid. Mange af de fotografier som du finder her på siden, er billeder jeg har taget FØR jeg blev fotograf. De repræsenterer altså ikke den kvalitet af fotografier jeg normalt laver, men er et udtryk for det der har inspireret mig inden jeg blev fotograf. Mine bedste billeder finder du inde på bjarkepetersen.com hvor jeg laver rigtig meget portrætfotografering.

 

– Vi ses derude!

 

Disclaimer: Alt indhold på paaskovtur.dk er baseret på egne erfaringer. Hvis du efterligner eller forsøger at afprøve forskellige ting, er alle aktiviteter på dit eget ansvar. Bjarke Petersen kan ikke holdes til ansvar for ulykker eller andet der måtte gå galt, på baggrund af indholdet herpå siden.